1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дилърска среща на McCormick

Дилърска среща на McCormick

Фокусът на събитието бе обновената продуктова гама и представянето на готовия проект за дигитална трансформация на компанията

Италианската компания Argo Tractors, производител на универсални и специализирани трактори McCormick и Landini, прие своите дилъри от Европа в няколко последователни юлски дни в централата си в гр. Фабрико, Италия. Фокусът на събитието бе обновената продуктова гама и представянето на готовия проект за дигитална трансформация на компанията. Инвестициите в нов софтуер за управление на работата с клиенти, нови корпоративни и дилърски уеб-сайтове, платформи за конфигуриране на продуктите и нови дигитални приложения са интегрирани в общ проект ARGO TRACTORS 4.0, допълнен и от нови визуални стандарти за засилване на популярността на марките.

Argo Tractors е част от Argo Group, италианска семейна индустриална групировка, с основна дейност производство на трактори в 5 завода в Италия. С производствен капацитет над 22 000 трактора с марките Landini, McCormick и Valpadana, Argo Tractors е сред топ-производителите в света. В производството се прилага методологията KAIZEN, а 75% от всички компоненти са собствено производство.

Argo Tractors създава, произвежда и реализира трактори, услуги и резервни части на световните пазари и обхваща технологично портфолио от брандове, създали важни етапи в селскостопанската механизация. В центъра на вниманието е Човекът, с ангажимента на Argo Tractors да зачита околната среда и да направи по-лесна и по-безопасна работата на земеделците на полето и на тези, които ежедневно и страстно се посвещават на непрекъснатото повишаване на качеството и ефективността на продуктите в производството.

McCormick, с гамата си трактори от топ-клас по отношение на технологии, комфорт и безопасност и с всички преимущества на своя американски произход, се позиционира като марка - еталон за продукти с висока производителност и качество, способни да отговорят на най-високите очаквания за ефективност и отлична работа. Новите технологии и надеждност са в сърцето на тракторите McCormick, чиято серия X6 VT-Drive с безстепенна варио-трансмисия заслужено получи наскоро престижната награда от конкурса „Трактор на годината 2018“ в категория "Best Utility" - Най-полезен трактор. Вълнуващата и предизвикателна експедиция XTractor с 4 мощни трактора McCormick, пропътували 6000 км през екстремен терен и тежки изпитания в Южна Африка също потвърди високото качество, надеждност и сила на машините от технологичния бранд.

Динамичните тест-драйв тестове на тракторите McCormick в рамките на дилърската конференция се проведоха на пистата за изпитания на терминала за готови трактори и привлякоха интереса към най-новите модели -  от най-мощната серия Х8 (264 до 310 к.с.) до изцяло обновените модели в средния и по-нисък мощностен диапазон. Участниците тестваха и модела McCormick X7.690 P6-Drive и с одобрение приеха новината, че е финалист в тазгодишния конкурс „Трактор на годината 2019“, чийто победител ще бъде оповестен на изложението EIMA в Болоня през ноември от 25-членното жури, съставено от изявени европейски агро-журналисти.

На финала на конференцията българската делегация бе приета от Борда на директорите на Argo Tractors, начело с президента и управляващ директор Валерио Морра, който получи специален плакет от собствениците и ръководството на Оптиком ООД в чест на успешното 20-годишно партньорство и за високите постижения в производството на трактори Landini и McCormick за българския пазар. И двете страни изразиха задоволство от дългогодишното си лоялно сътрудничество и увереност, че заедно ще работят и за още по-добри постижения в бъдеще.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.