петък, 22 Февруари 2019, 07:42
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
05 Авг 2018 10:23 | Новини

Тази неделя по телевизия АГРОТВ

Предаването Ние, зърнопроизводителите ви отвежда в Плевенско

Тази неделя по телевизия АГРОТВ
Оцени статията
|

Ще бъде ли 2018-та годината на пролетниците? Каква е равносметката в навечерието на следващата кампания с оглед на климатичните предизвикателства? И още – жътвата на пшеница в Добруджа приключи с по-ниски резултати. Земеделските стопани са доволни, че въпреки проливните дъждове успяха да приберат реколтата от пшеница и рапица.

Каква е картината на полето при пролетните и есенните култури – анализите направиха специалистите от семенарските компании. Повече гледайте в Агротемата в неделния ден от 19:30 часа, подготвена от Галина Недкова.

Програмата Иновации и конкурентоспособност – неземеделски проекти в земеделска България – в студиото на предаването Говори България гостува Кристина Цветанска, председател на Асоциацията на консултантите по европейски програми. Гледайте точно в 18:00 ч.

В хитовото предаване на АГРОТВ Ние, зърнопроизводителите авторът и водещ Петя Петкова разказва как в Плевенско градушката и тази година не подмина стопаните, които искат преговори за разширяване на противоградовата защита. И още в предаването: Неприятели по растенията заради климатичните аномалии и след жътва – какви са резултатите на земеделците. Всичко това в неделя – 05 август, от 20:00 ч.

В предаването Агро комнтар Валентина Спасова разсъждава защо директните плащания, обвързани с производството, са източник на разпри от самото начало на раздаването им. Подробности може да вдите в ефира на Агро ТВ на 5 август от 19:25 часа.

Зърнените и маслодайните култури: кои фактори определят световната пазарна конюнктура – анализ на Антонина Белопитова от Софийската стокова борса и Ася Гочева от Националната асоциация на зърнопроизводители. Гледайте в предаването Брюксел в превод в неделя от 20:30 ч.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   


  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker