събота, 20 Април 2019, 03:11
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
14 Сеп 2018 15:30 | Новини

Подписка за пълна забрана на растителните мазнини в млякото и млечните продукти у нас

И още в Агрофорум: Пълноценната храна е основен фактор за доброто здраве на животните

Подписка за пълна забрана на растителните мазнини в млякото и млечните продукти у нас
Оцени статията
|

Подписка за пълна забрана на употребата на растителни мазнини в млякото и млечните продукти в България започва у нас. Инициативата беше стартирана в Луковит по време на националния събор Млечния път на България през вековете. Според организаторите от Асоциацията на млекопреработвателите от това ще спечелят не само фермерите и млекопреработвателите в България, а и потребителите.

Бизнесът и традициите се събраха на едно място в столицата. Княжеската градина за кратко се превърна във фестивал на добрите практики в производството на розови домати, смилянски боб и все по-атрактивния реселешки лук. Гостите на събитието имаха възможност да опитат разнообразие от вкусове, да обменят рецепти с шеф-готвачи или да се включат в надиграване.

С пътуващи презентации бяха представени най-актуалните решения за производството на пшеница и рапица.

За всички животновъди е ясно, че пълноценната храна е основният фактор за доброто здраве на животните и високия млеконадой. Какво е нужно за приготвянето на качествен силаж? И можем ли да получим от заложените хибриди едновременно и много листна маса и достатъчно протеин? 

Обеззаразяването на семената преди есенната сеитба е сигурна стъпка към отличен старт и добри резултати при производството на пшеница и ечемик. Това е начин за контрол на изключително вредоносните патогени в почвата и по самите семена.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker