1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Какво ще гледате тази неделя по АГРО ТВ?

Какво ще гледате тази неделя по АГРО ТВ?

Акценти в програмата

Уроци по родолюбие – това е фокусът на неделната агротема. В нея се разказва за енергията и ентусиазма, с които една вдъхновяваща българка основава неделно училище в Италия – за да не изгубят българчетата връзката със своите корени.

В своя неделен коментар Валентина Спасова прави анализ на началото на новия политически сезон у нас. Страстите са нажежени, а проблемите пред българското земеделие чакат решение. Повечето от тях – чрез промени в законодателството. Днешните депутати обаче са влюбени в панаира и в цирковото изкуство.

Как във Финландия развиват екоземеделие и пазят елените. И още - как там живеят със  спомена за Шипченската епопея и тяхното участие в събитията.  В "Говори България" , тази неделя от 18.00 часа, гост е Светлана Трифоновска, която стигна до Лапландия и Санта Клаус. А водещата Ваня Манолова продължава изкачването на връх "Шипка" с репортажи и интервюта от Долината на розите.

Защо 30 години хидромелиорациите у нас тънат в забвение – – гледайте предаването „Брюксел в превод“ в неделя, в 20:30 ч - с водещ Валентина Спасова.

Приятна неделя с програмата на АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.