1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Какво ще гледате тази неделя по телевизия АГРО ТВ

Какво ще гледате тази неделя по телевизия АГРО ТВ

Акценти в програмата

Демонстрация на комбинирана система за производство на топла вода чрез слънчеви панели и вторично използване на топлината, която се отделя при охлаждане на млякото. Това ще видите тази неделя в Агротемата на Светлозара Димитрова.

Своя неделен коментар Валентина Спасова посвещава на фермерските пазари и на съдбата им у нас.

Как българинът да не яде по-лоша храна под един и същи етикет от другите страни в ЕС? Докладът, приет от ЕП, не е достатъчен, ако няма европейски регламент за храните, а дотогава е нужен закон. Една от българските версии предлага Явор Гечев, председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България. Той е гост в предаването „Говори България“, а темата прелива в морето „Произведено в България“, с вълни от плодове, зеленчуци и млечни произведения, които предлагат нашите общини. Не пропускайте предаването тази неделя, от 18.00 ч.

В предаването "Ние, зърнопроизводителите" тази седмица - защо трябва да се приеме Закон за браншовите организации? Обръщаме внимание и на най-актуалното, свързано със Закона за земята. Гледайте тази неделя- точно в 20:00 часа.

Стратегическият план в новата ОСП - как де се подберат приоритетите. Трудността да се дефинира що е това "малък фермер" и още по-трудно -"истински фермер". Как евросубсидиите да се насочват към жизнеспособни проекти, носещи добавена стойност? В студиото са доц. Огнян Боюклиев и Красимир Кумчев - фермер.  Гледайте предаването „Брюксел в превод“ в неделя, в 20:30 ч - с водещ Валентина Спасова.

Приятна неделя с програмата на АГРО ТВ!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.