понеделник, 17 Юни 2019, 17:42
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
05 Окт 2018 13:23 | Новини

Гледайте в Агрофорум: Къде в страната бяха получени рекордни добиви от царевицата

И още: Нови решения за механизирано прибиране на грозде

Гледайте в Агрофорум: Къде в страната бяха получени рекордни добиви от царевицата
Оцени статията
|

Форум за месодайно говедовъдство събра стотици фермери край Сливен. Третото издание на събитието показа мъжки говеда в различни категории, юници и крави с телета.

Липсата на работна ръка е един от основните проблеми в земеделието. Той пък е свързан непосредствено с производителността и качеството на работата. Добрата новина е, че иновациите в агротехниката успешно решават тези проблеми.

Ефективната растителна защита при овощните видове гарантира добър добив и конкурентно качество на плодовете. Как в една ябълкова градина производителят е решил проблемите с икономически важните болести и неприятели?

Защо трябва да сеем царевица? Една от най-продуктивните култури държи добра цена на световните пазари. Селекционерите уверено през годините създават високодобивни и пластични хибриди, които да носят добри доходи.
Неотменна част от грижите за есенниците са листните подхранвания. Кога, как и с какво да повлияем позитивно на пшеницата и ечемика и да заложим успешно добива при тези култури.
За ролята на конете в обществения живот на страната ни - среща с историка Георги Пейков, който ще ни отведе назад във времето преди и след създаване на българската държава.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker