събота, 20 Април 2019, 04:08
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
14 Окт 2018 09:22 | Новини

Какво ще гледате по АГРО ТВ тази неделя?

Акценти в програмата

Какво ще гледате по АГРО ТВ тази неделя?
Оцени статията
|
Ключови думи: АГРО ТВ, акценти, програма

До две-три години регионът на Централните Родопи може да привличе между 20 - 30 000 китайски туристи годишно, като село Момчиловци ще е първоначалният притегателен център. В момента българското село е популярно в Китай заради производството на българско кисело мляко. В неделната Aгротема ще ви покажем Демонстрационно производство на кисело мляко в Момчиловци.  

В неделя Kоментарът на Анета Божидарова е посветен на заразните болести по животните. 

Защо Марсел Моос остави покрайнините на Цюрих и се засели в Дряновското с.Косарка, купи си детската градина и си направи къща? Как Дряновските височини понасят на алпийските му кози и защо не би продавал мляко в България? Очаквания преди първата доилня за алпийски кози у нас да отвори врати. Ще научите за разликата в планините и цените на млякото в България, Швейцария, Холандия и Германия, както и за архитектурата  на старите възрожденски къщи в Дряново, с.Ганчовец и с. Гостилица, където има най-много английски семейства.  А също - и за  Дряновския манастир. Това може да видите във второто издание, посветено на даровете от община Дряново, в "Говори България"- неделя, 14 октомври от 18.00 ч.

В предаването „Ние, зърнопроизводителите“ тази седмица - бъдещето на Общата селскостопанска политика. Гости по темата - Светлана Боянова от Института за агростратегии и иновации и Ася Гочева от Националната асоциация на зърнопроизводителите. Какви са изводите от организираните информационни срещи за стопаните в рамките на септември? Гледайте предаването тази неделя 14 октомври, точно в 20:00 ч. 

Ще поскъпнат ли хранителните продукти? Има ли предпоставки за по-високи цени? Отговорите търси Валентина Спасова в предаването„Брюксел в превод“ в неделя, в 20:30 ч.

Приятна неделя с програмата на АГРО ТВ!

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker