1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. БАБ представя биопродукти в Брюксел

БАБ представя биопродукти в Брюксел

Събитието ще предостави уникална възможност на българските биопроизводители

о инициатива на Нейно Превъзходителство г-жа Мая Добрева, Извънреден и пълномощен посланик на Република България в Кралство Белгия, на 23 октомври 2018 година, ще се проведе представяне на български биопродукти, със специалното участие на Българска Асоциация Биопродукти.

Българска Асоциация Биопродукти ще презентира продукцията на своите членове- произведени по биологичен начин вина, тахани, ядки, мед, сушени плодове, билки, сладка, млечни продукти, етерични масла и много други.
Българският биологичен сектор бързо се разраства през последните години, като се възползва от отличните природни и климатични условия, и съчетава старите традиции с иновациите и творчеството.

Събитието ще предостави уникална възможност на българските биопроизводители да разширят пазарите за реализация на качествени биопродукти, както и да установят контакти с местни производители.

Посетителите на изложението ще се насладят на разнообразието от биологични млечни продукти, здравословни закуски, сирене от кашу, лавандулови и ягодови сокове, малиново вино и много други неочаквани и вкусни продукти с невероятен вкус.

За Българска Асоциация Биопродукти това е една чудесна инициатива, която ще проправи пътя на българските биопродукти!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.