1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. VeggieWorld

VeggieWorld

Български продукти от преработени плодове и зеленчуци ще бъдат представени за втора поредна година на най-старото и най-голямо веганско изложение в света - „VeggieWorld“. Форумът ще се проведе на 15-ти и 16-ти декември 2018 г. във френския град Лил.

„Родните консервирани, замразени и сушени  плодове и зеленчуци са с традиционно високо качество и намират много добър прием сред привържениците на здравословния начин на живот. Считаме, че този пазар е добра ниша за българските производители“, каза изпълнителният директор на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци Антоанета Божинова.

Специализираното изложение е насочено както към широката общественост, така и към индустрията и ще покаже богато разнообразие от храни и продукти за бита, предназначени за последователите на веганския начин на живот.

Българските производители ще покажат пред посетителите на изложението богато разнообразие от сокове, преработени зеленчуци, сушени плодове, вегански шоколад и продукти от какао, плодови сладка и конфитюри, сосове, подправки, лютеница, салати, създадени по традиционни български рецепти, сертифицирани за качество и произход на суровините - 100% натурални. Сериозното българско присъствие е заявка за навлизане в най-модерния хранителен тренд сред 500 вегански продукти от над  70 международни изложители във „VeggieWorld“ тази година.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.