1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. InteliFresh 2019

InteliFresh 2019

На 22 февруари в Пловдив ще се проведе второто издание на InteliFresh – форумът за реализация на пресни плодове и зеленчуци, който среща производители с български и международни търговци, както и с доставчици на технологии и услуги от градината до щанда.

След успеха на миналогодишното издание – положителни отзиви от близо 200 участници и от компаниите партньори и спонсори, екипът ни е вдъхновен да предложи още по-интересна програма и повече възможности за създаване на трайни контакти. Целта ни е българските производители да намерят вдъхновение и ускорение за бизнеса си.

Второто издание на форума „InteliFresh – от градината до щанда“ отново ще срещне производителите на плодове и зеленчуци с български и международни търговци, компании за транспорт и логистика и доставчици на високотехнологични решения за селското стопанство. И тази година ще предостави изключително богата програма без аналог в събитийния агро-календар за 2019 г.
 
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

Зала „Пълдин“ (300 места)
9.45 часа: Официално откриване, Николай Вълканов (ИнтелиАгро);
9.50 часа: Приветствие от генералния спонсор на събитието;
9.55 часа: „Световни тенденции в търсенето на плодове и зеленчуци“, Cindy van Rijswick (Rabobank, Нидерландия); 
10.30 часа: „Възможности за реализация чрез каналите на модерната търговия“ – дискусия с представители на търговските вериги в България, модератор Петър Ганев (Институт за пазарна икономика);
11.30 часа: Закриване на първата част от събитието и възможност за b2b срещи;

Работен обяд в Основен ресторант 13.00 – 14.00 часа
14.00 часа: „Как да развием износа за ЕС“, Reinoud Nuijten (Център за промоция на вноса, Кралство Нидерландия)
14.30-15.30 часа: представяне на чуждестранни търговци

Обособена b2b зона
11.30-13.00 часа: b2b срещи с български и международни търговци и доставчици
15.30-17.00 часа: b2b срещи с български и международни търговци и доставчици
Зала „Нева“ (25 места само с покани)
11.30-15.30 часа: „Как да управляваме успешен бизнес с боровинки – от производството до пазара“, бизнес среща с ограничен достъп само за производители и инвеститори с покани.

Зала „Дружба“ (70 места, свободен достъп)
11.30-13.00 часа: Панел „Високи технологии в отглеждането и заготовката на плодове и зеленчуци“ 15.30-17.00 часа: Панел „Преработка на плодове и зеленчуци“

InteliFresh се посещава от найголемите и иновативни производители на плодове и зеленчуци в страната, както и от потенциални инвеститори. Форумът е отлично място за позициониране и увеличаване пазарния ви дял.

България има дълги традиции в сектор плодове и зеленчуци като е била сред големите световни износители на продукция за прясна консумация. От създаването си ИнтелиАгро полага целенасочени усилия да възстанови позициите на българските производители чрез:

• Пазарни проучвания и анализи;

• Трансфер на технологии и know-how;

• Улавяне на световните тенденции и информиране; На 16 януари 2018 г. в Стара Загора направихме първата крачка към връщането на България на световната карта на плодовете и зеленчуците. На 21 февруари 2019 г. в Пловдив ще направим втората. За този кратък период постигнахме много, но все още се нуждаем от подкрепа. Присъединете се към нашите усилия да възродим българското земеделие.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.