1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Акцентите в програмата

Как се отглеждат над 3 хиляди декара биологичен слънчоглед в Северозападна България и защо продукция, заложена като био, отива в графата "конвенционално"? Решенията в ситуацията ще видите в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“ в събота 6:40 ч.

Тази седмица в предаването АГРОФОРУМ: При кого отидоха наградите Еврофермер и млад Еврофермер на 2018 г. И още: За успешните ферми или как се прави бизнес в конкурентна среда? Бъдете с нас само по АГРО ТВ.

В сила са нови изисквания за млечните продукти в магазинната мрежа. Също - климатични предизвикателства за есенниците в Добруджа. Тези и още теми очаквайте в Седмичния обзор.

Агрокоментарът в събота е посветен на новите забрани, свързани с имитиращите продукти. А в неделя Валентина Спасова коментира измамите в Европейския съюз. Не го пропускайте! 

Потопете се в магията на "Сурова" - един от най-обичаните и чакани празници в област Перник. Екипът на Агро ТВ гостува в село Дивотино. Бъдете със съботната Агротема

Опасни храни, нелоялни търговски практики, права и тяхното познаване. Това са теми, които засягат всеки от нас. Вижте разговора на Светлозара Димитрова с Богомил Николов от "Активни потребители" в  неделната Агротема. 

Още в неделя  - предаването "Говори България" с водещ Ваня Манолова тази седмица ще доразкаже за просветно-книжовните традиции на Пирдоп, продължени и днес

Състоянието на българското животновъдство. Измъква ли се то след голямия срив. Адекватни  ли са резултатите на финансовото подпомагане. Гледайте  предаването „Брюксел в превод“ с водещ Валентина Спасова. 


Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.