четвъртък, 20 Юни 2019, 23:08
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
31 Яну 2019 | Прояви

ЗООТЕХНИЯ 2019

Международен изложбен център Солун, Гърция

ЗООТЕХНИЯ 2019
Оцени статията
|

Всички големи животновъдни и птицевъдни предприятия, които ще представят последните събития в сектора, от важни видове добитък до машини, услуги и изследвания, участват в уникалната специализирана изложба в Гърция и на Балканите, в Зоотехния, за 11-и път от 31 януари до 3 февруари 2019 г. в Международния изложбен център на Солун.

Единадесетата организация на Зоотехния отбелязва развитието в една от най-динамичните области на първичното производство, която е в процес на нова инвестиционна фаза.

Изложението през 2019 г. цели да надмине рекорда по посещаемост от предишното събитие през 2017 г. Изложителите на Зоотехния от 2017 г. бяха над 900, а особено важен беше фактът на увеличението на чуждестранните търговски посетители с 27%, чието присъствие придаде силен международен профил на събитието.

Гръцките изложители идват от цяла Гърция, чуждите изложители представят 37 държави, а директните изложители са от 11 държави (Австрия, България, Дания, Испания, Италия, Кипър, Унгария, Полша, Румъния, Словения и Турция).

 

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker