1. Начало
  2. Предстоящо
  3. Изложби
  4. ЗООТЕХНИЯ 2019

ЗООТЕХНИЯ 2019

Всички големи животновъдни и птицевъдни предприятия, които ще представят последните събития в сектора, от важни видове добитък до машини, услуги и изследвания, участват в уникалната специализирана изложба в Гърция и на Балканите, в Зоотехния, за 11-и път от 31 януари до 3 февруари 2019 г. в Международния изложбен център на Солун.

Единадесетата организация на Зоотехния отбелязва развитието в една от най-динамичните области на първичното производство, която е в процес на нова инвестиционна фаза.

Изложението през 2019 г. цели да надмине рекорда по посещаемост от предишното събитие през 2017 г. Изложителите на Зоотехния от 2017 г. бяха над 900, а особено важен беше фактът на увеличението на чуждестранните търговски посетители с 27%, чието присъствие придаде силен международен профил на събитието.

Гръцките изложители идват от цяла Гърция, чуждите изложители представят 37 държави, а директните изложители са от 11 държави (Австрия, България, Дания, Испания, Италия, Кипър, Унгария, Полша, Румъния, Словения и Турция).

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.