петък, 24 Май 2019, 22:22
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
21 Фев 2019 14:14 | Новини

Един от най-внушителните щандове на Агра 2019 е този на Corteva Agriscience

Компанията предлага пълно портфолио от продукти за нуждите на българските земеделци

Един от най-внушителните щандове на Агра 2019 е този на Corteva Agriscience
Оцени статията
|

Силно участите на Corteva Agriscience на Международното изложение Агра 2019. Компанията предлага пълно портфолио от продукти за нуждите на българските земеделци - от препарати за растителна защита, семена и се стигне до технoлогиите на бъдещето.

Как да опазим пшеницата през пролетния сезон - съветът на агрономите. Това което е необходимо за опазване на културата от плевели е приложение на Дерби Супер, доказал се хербицид, съобразно своите конкуренти на пазара и широкия прозорец на употреба. Прилага се  от втори лист до втори стъблен възел. Активното вещество аминопиралид е единственото с различен механизъм на действие. Причинява некрози и загиване на плевелите. Флорасулам потиска синтеза и действието на растителния ензим ацетохидроксиацид. Няколко часа след третирането растежът на чувствителните плевели се преустановява.

Въпросът е как да се справим с цялата гама проблематични плевели - див овес, райграс, власатка и овсига. Такава възможност е Корело Дуо, селективен системен хербицид, съдържащ в себе си две активни вещества, пироксулам и флорасулам, които инхибират синтеза на ацетолактат.

Автор: Диана Александрова

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker