1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Само сега: Deutz-Fahr 5110G и Sfoggia Gamma Plus

Само сега: Deutz-Fahr 5110G и Sfoggia Gamma Plus

Закупете трактор плюс сеялка на уникалната цена от 94 800 лева

Всеки фермер иска да работи с нова и високопроизводителна техника. Но тя си има цена. Изборът в какво да инвестирате този сезон е много лесен. Само сега Ири Трейд ви предлага комбинация от машини от два световни бранда на уникална цена. Deutz-Fahr 5110G и Sfoggia Gamma Plus – само за 94 800 лв. Наистина офертата не е за изпускане. Да видим какво получавате.

Универсалният модел Deutz-Fahr 5110G предоставя върхова технология без компромиси. Под капака му се намира компактен двигател-шедьовър FARMotion Stage 4 (Tier4 Final) с мощност 106 к.с. Този двигател е разработен специално за селскостопански приложения, за да отговаря и на най-тежките изисквания.

За новата серия 5G работният комфорт означава, че тракторът се адаптира към водача, а не обратното. Новата кабина е въплъщение на спокойствие и прецизност. Дизайнът наподобява този на лека кола. Гладки линии, светла, приятелска атмосфера, леснодостъпни уреди с ясна видимост на всички страни, осигурявайки бърза и ефикасна работа.

Както е обичайно, при DEUTZ-FAHR контролните уреди са кодирани цветово и логически подредени в зависимост от честотата на използване. Осветеният информационен дисплей в кормилната колона дава на водача цялата нужна оперативна информация - логично и ясно поднесена. Контролът на хидравличните клапани е ситуиран отдясно на водача. Те могат да бъдат използвани в широк диапазон от работни режими и заключващи функции, които могат да бъдат активирани прецизно, удобно и надеждно. Сега вече е възможно да се запомнят 2 скорости на двигателя. По време на рутинна работа най-ефикасният диапазон за съответното приложение може да се активира чрез натискането на един бутон.

Кабината е монтирана на последната разработка на шумопоглъщащо и виброгасящо окачване Hydro Silent-Blockе, което абсорбира до 40% повече друсане и вибрации в сравнение с предишната версия. През нощта или при слаба видимост поради лоши атмосферни условия до 10 работни светлини (6 броя на покрива, 2 на страничните колони и 2 броя на бонето) гарантират перфектно осветяване на работната площ.

Концепцията на предната ос на трактора Deutz-Fahr 5110G гарантира отлична маневреност, сигурност и сцепление при всички условия на почвата. Зоните за прикачване на инвентара са показателни за удобството при работата във вашата ферма. С новата серия 5G вие ще контролирате прецизно всяка възможна комбинация от инвентари.

Вакумната сеялка за редови култури Sfoggia Gamma Plus е с торовнасяне и компютър. Машината е с твърда рама, с универсална карданна трансмисия, с триточково окачване втора категория с бързи връзки. Скоростната кутия е с метални зъбни колела и 42 скорости. Изсяващият орган е анкерен ботуш. Обемът на бункера е 30 л. Сеялката е оборудвана с механично-автоматични маркири с дискове и кардан със съединител WALTERSCHEID. Кои са останалите й елементи - притъпкващо гумено колело, покриващи семето скрепери, паралелограм с пружина за промяна на налягането на изсяващата секция. Машината е оборудвана с преден буцоразбивач, както и със задни светлини и табели за рами до 3,2 м.

 
Deutz-Fahr 5110G и Sfoggia Gamma Plus - една оферта от Ири Трейд, която не е за изпускане!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.