1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Инвестирайте в нов телескопичен товарач Dieci

Инвестирайте в нов телескопичен товарач Dieci

Фирма Стойчеви предлага лизинг на изгодни условия

Всяко земеделско стопанство се нуждае от маневрен и гъвкав помощник, който да свърши тежката работа прецизно и навреме. Ако все още се колебаете в каква машина да инвестирате, предложението на фирма Стойчеви ще направи избора ви по-лесен. Първо – имате възможност да изберете модел от богата гама от 5 серии: Agri Farmer, Agri Star, Agri Plus, Agri Max и Mini Agri, и второ – лизинговата схема за закупуването е изключително улеснена и изгодна – 4-годишен период на изплащане, само 0,9% лихва и най-важното – не се изисква самоучастие. И най-големият бонус – машините са с 4-годишна гаранция.

Серия Agri Farmer

Телескопичните товарачи Dieci Agri Farmer се предлагат в 5 версии. Товарният им капацитет варира от 2800 до 3200 кг, а работната височина - от 6 до 9 м. Всички модели от серията се предлагат и с Vario трансмисии. Новите по-мощни и щадящи природата двигатели с електронен контрол, в комбинация с напълно новия P-ECS, позволяват драстично намаляване на консумацията на гориво с до 30%.

Това са перфектните машини за работа в тесни пространства, позволяващи гъвкавост при хоризонтални и вертикални операции. Насладете се на прецизни движения, маневреност, максимум мощност при колелата и стрелата, шумоизолация за максимален комфорт.
Кабината, одобрена от ROPS-FOPS, предназначена да осигури високо ниво на комфорт, може да бъде оборудвана с подобрена климатична система, която позволява отлична циркулация на въздуха. Бордовият компютър с LCD дисплей позволява на оператора да наблюдава всички параметри за работа на машината в реално врееме.


Серия Agri Star

Серията Agri Star обединява в себе си традиция и технологии, за да посрещне всички нужди на фермерите. Това са мощни и компактни телескопични товарачи, осигуряващи на фермера правилния баланс между мощност и гъвкавост, където е необходимо да се борави с тежки товари в затворени пространства. От 2018 година серията е тотално модифицирана, като се започне от дизайна на интериора, през двигателя и се стигне до усилената хидравлика с помпа с дебит 205 л/мин.
Телескопичните товарачи Dieci Agri Star се предлагат във версии от 3500 до 4000 кг, а работната височина - от 6 до 10 м. Моделите с EVO2 трансмисия с променлив дебит и хидростатично задвижване позволяват ускорение от 0 до 40 км/ч без да е необходимо да сменяте скоростта.

Серията се отличава със суперманевреност, прецизен контрол, максимална мощност, пълен комфорт, екологичност.
Новите по-мощни и екологични двигатели с пълен електронен контрол, в комбинация с новата 2-скоростна хидростатична трансмисия, позволяват драстично намаляване на разхода на гориво с до 20%.

Серия Agri Plus

Agri Plus е телескопичен товарач с фиксирана стрела със специфично призвание за тежка и интензивна употреба.
Той е оборудван с новаторска хидростатична трансмисия от второ поколение VS EVO2, която позволява на оператора винаги да намира възможно най-добро съотношение скорост/мощност при всякакви условия на работа, осигурявайки безпрепятствена гладкост и плавност на движение с милиметрична точност.
Освен това, машината е по-малко зависима от условията на околната среда и е готова за работа, дори когато хидравличното масло е студено. Обръщането на предавките може да бъде интегрирано в джойстика, така че е по-лесно да контролирате фазите на шофиране по по-удобен начин.
Agri Plus, също така, е одобрен за теглене на пътни ремаркета до 20 тона при максимална скорост от 40 км/ч.
Машините от тази серия са изключително лесни за управление, с хирургически точни движения, максимална мощност при колелата и стрелата, супер комфорт и екология.
Това са само няколко причини, които правят Agri Plus най-иновативната машина в класа й.
Новите изцяло електронно управлявани, високо производителни двигатели, в комбинация с VS EVO 2 трансмисия, предават цялата необходима мощност и драстично намаляват консумацията с до 20%.

Серия Agri Max

Серията Agri Max се състои от бързи и компактни машини, чиято основна характеристика е мощност, съчетана с товароподемността. Те са идеални за работна среда, където има нужда да се борави с големи обеми, като същевременно се намалят времето за цикъл, като развъдници, мелници, производители на зърно или фуражи и преработка.

Благодарение на люлеещия се кинематичен механизъм с контра-лост, той може да осигури голям ъгъл на въртене на носещата плоча на вилицата и затова е идеален за използване в сектора за преработка. Освен това, стрелата е оборудвана с изключителната система "Easy Ride", която позволява да се движите на неравни терени дори при натоварване. Капакът на двигателя е проектиран да намали шумовото излъчване и да оптимизира разсейването на топлината.

Кабината, стандартизирана по ROPS-FOPS, предназначена да осигури високо ниво на комфорт, може да бъде оборудвана с подобрена климатична система, която позволява отлична циркулация на въздуха. Бордовият компютър с LCD дисплей позволява на оператора да наблюдава всички параметри за работа на машината в реално време.

Серия Mini Agri

Mini Agri е "мини телехендлер", предназначен да отговори на нуждите на "малките работи": отличен за селскостопански работи и идеално се вписва в тесни и трудни пространства.

В допълнение към пълната гама аксесоари, предлагани от фирмата (повдигащи куки, хватки за копки, кофи за изкопни работи и инертни материали), Mini Agri се отличава с висока гъвкавост и отлично управление. Най-просторната кабина в своя клас, сертифицирана по ROPS - FOPS, е проектирана да осигури високо ниво на комфорт, благодарение на новата врата на DSCS (двойна композитна система), новаторски лек композитен материал, изработен от Dieci Research and Development Center. Двойната цел е значително да се облекчи машината и значително да се увеличи топло- и звукоизолацията, комфорт и пространство, като се използва този материал.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.