1. Начало
  2. Новини
  3. Времето
  4. Слънчева сряда с източен вятър

Слънчева сряда с източен вятър

Максималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 13° и 18°

Днес ще бъде предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има след обяд над западните райони от страната и на отделни места там ще превали краткотраен дъжд. Източният вятър ще се усили. Максималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 13° и 18°, в София около 14°. Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца. Това е прогнозата за времето на НИМХ.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността и на места ще превали дъжд, над около 2000 метра - сняг. Ще духа умерен вятър от изток-североизток, а по високите и открити части ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа умерен до силен източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 11°-14°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.