сряда, 19 Юни 2019, 03:39
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
14 Май 2019 12:10 | Новини

Откриха БАТА Агро 2019 в Стара Загора

Изложението е с нов облик за първи път през тази година

Откриха БАТА Агро 2019 в Стара Загора
Оцени статията
|

Изложбата откриха заместник-земделският министър Янко Иванов, Даниел Минев, председател на Управителния съвет на Българска асоциация на търговците на агротехника (БАТА).
 
12-тото издание на специализираното изложение тази година се провежда от 14 до 17 май. На БАТА АГРО 2019 участват 187 фирми от агросектора върху повече от 37 500  кв. м изложбена площ.
 
Даниел Минев заяви, че от 9 години насам БАТА Агро доказа, че няма аналог в агросектора. Щастливи сме, че тази година надградихме направеното дотук и посрещаме нашите посетители с много подобрения." По думите му тази година се поставя ясен фокус върху експонатите и полетата за демонстрации. За първи път има участник и с опитно поле с посеви. През следващата година БАТА планува да постави още по-силно присъствие на препарати, семена и растителна защита.

Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

Сред специалните гости е и посланикът на Аржентина. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса отново представя най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието.

Посещението на изложението е безплатно, но е необходимо всеки посетител да се  регистрира - предварително в уебсайта на БАТА АГРО от края на април или на място в дните на изложението.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   

  Галерия

  Откриха БАТА Агро 2019 в Стара Загора
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker