вторник, 23 Юли 2019, 02:17
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
15 Май 2019 15:41 | Новини

Кубота България показва верижен лозарски трактор на БАТА Агро

Компанията участва за пореден път на селскостопанската изложба в Стара Загора

Кубота България показва верижен лозарски трактор на БАТА Агро
Оцени статията
|

Трактор на изключително промоционални условия показва Кубота в Стара Загора. Машината е М5091 с 95 к. с. Мирослав Николов, търговски директор на Кубота България даде подробности за трактора. Това е един от топ продуктите в портфолиото тази година. Много е подходящ за сеитба, пръскане, торене на зърнени култури. Много често е оборудван с челен товарач за използване в складови бази и животновъдни стопанства. Цената му е 76 000 лв. без ДДС.

Другият акцент е лозаро-овощарски трактор, оборудван със задни гумени тракове. По този начин неговото приложение се увеличава. Много е подходящ за работа в странични и наклонени терени, както са повечето лозови насаждения. Сцеплението с почвата е значително подобрено, което позволява прикачване на по-тежък прикачен инвентар. Тракторът е с мощност 95 к. с.

При инвентарите Кубота показва сеялка за сеитба на пролетни култури. Особеното при нея е, че управлението на изсяващите апарати не е механично, а електрическо. Чрез ISOBUS терминал сеитбената норма може да бъде променяна във всеки един момент, отделно на всяка една секция.

На опитното поле Кубота показа трактор с навигация. Навигацията е ISOBUS и е свързана с инвентара, който се прикачва към трактора. Навигацията може да се използва от всеки прикачен инвентар на Кубота. Има автопилот на трактора, за да е сигурно, че ако има грешка, тя ще бъде минимална. Идеята е оптимизиране - да няма повтаряне, загуба на тор и загуба на време.

Като изненада по време на БАТА Агро 2019 компанията предлага ваучери на земеделските стопани - ваучер на стойност 500 лв. за прикачен инвентар и ваучер на стойност 1000 лв. за трактори. Те важат за сключени договори и авансирани трактори до края на месец май. При финализиране на покупката стойността на ваучера се приспада.

Автор: Мирела Спасова

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   

  Галерия

  Кубота България показва верижен лозарски трактор на БАТА Агро
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker