понеделник, 27 Май 2019, 00:49
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
15 Май 2019 19:15 | Новини

Раломекс показва пълна гама прикачна техника

Компанията участва на площ от 200 кв. м. на БАТА Агро 2019

Раломекс показва пълна гама прикачна техника
Оцени статията
|

Инж. Рашид Узунов, главен инженер на Раломекс АД и заместник-изпълнителен директор представи машините. Един от акцентите е най-новият обръщателният 5-корпусен плуг с пружинен представител на работния орган. Този тип плугове са т. нар. нон-стоп плугове. По време на работа, ако възникне препятствие плугът се изключва. Различното, спрямо другите аналози е, че пружината, която предпазва работния орган не работи на натиск, а на „open".

Другият акцент е дисковата брана с пружинен предпазител. Работна ширина е 4,6 м. Работните органи са захванати по двойки.

Раломекс представи и стърнищен култиватор, познат в последните години на българските производители. Работната ширина е 3 м, необходима мощност на трактора от порядъка 320 к. с. Това, което отличава култиваторa е, че той е съобразен с българските условия на работа.

Машината за внасяне на течни торове изненада приятно посетителите. Характерното за нея е, че тя е подходяща за земеделските производители, които прилагат химическа борба за плевелите в окопни култури. Капацитетът на бидона е 600 л. От миналата година Раломекс предлага техниката и като собствено производство. Има 2 години гаранция, използвани са компоненти от водещи италиански производители.

Раломекс показва и машини за растителна защита. Освен щангови пръскачки, вече предлагат и вентилаторни пръскачки. Тук са използвани компонентите на водещи европейски производители, съчетано със здравината на продуктите, запазена марка на Раломекс.

Земеделските производители, които се регистрират на щанда на Раломекс, по време на БАТА Агро 2019 могат да купят съответната машина на панаирна по-ниска цена.

Посетете щанда им по време на БАТА Агро 2019 до 17 май.

Автор: Мирела Спасова

 

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   

  Галерия

  Раломекс показва пълна гама прикачна техника
   


  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker