1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Още гости от чужбина за СТЕКСПО

Още гости от чужбина за СТЕКСПО

Регистрации за събитието са все още възможни

В очакване на СТЕКСПО 2016 са не само родните фермери, преработватели, ресторантьори и медии. Известността на форума отдавна премина границите на страната. Погледи към изложението са вперили не само съседните Румъния, Гърция и Турция, но и по-далечните западноевропейски страни, които имат дългогодишни традиции в месодайното говедовъдство.

Още двама висококвалифицирани експерти от Германия са заявили своето участие в СТЕКСПО, с което събитието се превръща безспорно в ненадминат в експертизата си форум в земеделския сектор. Уве Харстел (Uwe Harstel) е експерт оценител на всякакви породи месодайни говеда, а Рейнхард Шмитц (Reinhard Schmitz)е „марка“, когато става дума за търговия с живи животни, експорт и търгове. Тези две имена ще допълнят звездния тим от топ експерти от Германия, Ирландия, Румъния и България, които ще представят на живо пред гостите на СТЕКСПО последните тенденции в развъждането, отглеждането, храненето и маркетинга на месодайни говеда в световен мащаб.

„Очакванията към събитието са много големи и не можем да си позволим да разочароваме нашите гости от страната и чужбина. Затова сме избрали може би най-добрата ферма в България, за да покажем какво може и трябва да се случи в сектора. Наели сме топ готвачи, които да ни демонстрират това, към което се стремим – вкусно българско телешко в чинията. Погрижили сме се на практика за всички сетива и нужди на нашите гости – знания и международен опит, ароматни и вкусни гозби, атрактивни гости, музика и забавление. Но най-важното е, че по време на СТЕКСПО на едно място ще се съберат хората с потенциал да развият този бранш на земеделието и ще създадат контакти помежду си.“, заявяват организаторите.

Регистрации за събитието са все още възможни на www.steakspo.bbab.bg . На сайта можете да намерите и подробна информация за програмата, лекторите и менюто по време на събитието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.