неделя, 16 Юни 2019, 07:35
Агрофорум Агромаркет АгроКомпас Мобилна версия
24 Апр 2019 12:22 | Новини

Системен нарушител с краден автомобил е задържан при акция на горски служители

Задържаният е оказал съпротива и отправил заплахи

Системен нарушител с краден автомобил е задържан при акция на горски служители
Оцени статията
|
Ключови думи: ИАГ, нарушение, РДГ Ловеч

Регионална дирекция по горите Ловеч и екипи от държавни горски стопанства Свищов и Плевен заловиха лице, извършващо системни нарушения в горите.

При подаден сигнал със стоп палка от служители на Държавно горско стопанство Свищов в землището на с. Деляновци, водачът на автомобил не спира и започва преследването му по улиците на с. Малчика и с. Българене, общ. Левски. Включват се и екипите на Регионална дирекция по горите Ловеч и Държавно горско стопанство Плевен.

По време на преследването нарушителят, с управлявания от него автомобил, удря този на служителите на РДГ Ловеч. Гонката завършва в с. Българене, община Левски, където преследваният е заловен след като е оказал съпротива и отправил заплахи към служителите по горите. 

Установено е, че с автомобила са превозвани 2,5 пространствени куб. м дърва за огрев от акация, дъб и орех, немаркирани и непридружени с превозен билет, както и бензиномоторен трион.

Извиканите на място служители на МВР Плевен задържат нарушителя и установяват, че автомобилът, с който се е движил е краден. Образувано е досъдебно производство по реда на Наказателно-процесуалния кодекс.

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker