четвъртък, 27 Юни 2019, 01:12
Агрофорум АгроКомпас Мобилна версия
09 Мар 2019 09:49 | Новини

Бъдете с АГРО ТВ и тази събота!

Акценти в програмата

Бъдете с АГРО ТВ и тази събота!
Оцени статията
|
Ключови думи: АГРО ТВ, програма, събота

Имате нужда от малко пари, за да развиете своето стопанство. Проектите ви се струват сложна работа. Знаете ли, че има Национална служба за съвети в земеделието, която работи безплатно за малките фермери? Ако не знаете - гледайте „Земеделие на фокус“ - ще ви разкажем точно за това.

Следва Агрофорум. Какво ще видите: Местни инициативни групи от цялата страна се събраха във Велинград. И още:  Как да бъдат преодолени стресовите фактори на посевите през пролетта? 

Блокчейн технологията – част от цифровизацията на земеделието. Българо-македонски форум за храните. Тези и още теми очаквайте в Седмичния обзор.

Специализирано пчеларско изложение събра в Добрич пчелари от страната и чужбина. В него се включиха 72 фирми. Те представиха постижения в областта на оборудването и технологиите в сектора. Как премина събитието  ще научите в съботната Агротема.

„Защо да сертифицирам производството си по Global G.A.P? Пред тази дилема ще застанат вероятно доста производители –най-вече на плодове и зеленчуци.“ Темата коментира Валентина Спасова тази събота.

Приятен уикенд с Агро ТВ!

 

Източник:
 • AGRO.BG
 •  
   
   

  ДОБАВИ КОМЕНТАР


  Последни интервюта

  всички

  Актуални статии

  всички
  agro
  agro
  eXTReMe Tracker