1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Какво ще видите по време на изложението Светът на млякото

Какво ще видите по време на изложението Светът на млякото

Вижте от 9 до 12 ноември в Интер Експо Център

Изложенията Светът на млякото, Месомания, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и изложението в хорека сектора Сихре отварят врати от 9 до 12 ноември в Интер Експо Център. Близо 420 фирми се включиха в събитията и тази година.

За поредна година Светът на млякото ще предостави възможността за ползотворни бизнес контакти пред българските млекопреработватели, производители, търговци и вносители на опаковки, машини и специализирано оборудване.

Какво ще видите по време на Светът на млякото


Посетителите на Светът на млякото ще имат възможност да опитат серия леки млечно-кисели десерти, които освежават и засищат - „Боженци с парченца плодове“. „В продуктите от десертната гама са съчетани полезните свойства на киселото мляко с хранителните качества на плодовете“, споделят от фирма ЕЛВИ.

Киселото мляко – гордостта на българската хранително-вкусова промишленост

В дните на Светът на млякото фирма Милушев ще покаже собствено производство автоматична машина за опаковане на кисело мляко АОКМ 8000М. Машината работи на паралелен принцип - изцяло собствена разработка, което дава възможност да се постигне висока производителност – 8000 опаковки за час, като се обработват едновременно по 20 опаковки. Състои се от няколко последователни модула, които осигуряват непрекъснат процес на работа.

Kompotti само от три съставки – цели плодове, вода и малко захарmliako1_250

Новият продукт, върху който ще акцентира фирма “Д и Д Комерс енд Диливъри” по време на тазгодишното изложение, е плодовата напитка за пиене Kompotti. Това са компоти, създадени само с три съставки – цели плодове, вода и малко захар. Те са без допълнителни консерванти и без допълнителни оцветители. Напитките са произведени с вода от Михалково.



Биомилк Добрич представя висококачествени био млека с различни вкусове

Българско мляко и австрийски био плодове, съчетани за постигане на страхотни вкусови качества. Био йогурт с търговска марка „Bioda” е направен със сертифицирано био мляко, което означава, че всички фуражи за кравите са сертифицирани с Organic Standard, кравите пасат по пасищата 230 дни в годината, в които през последните три години не са били използвани химически подобрители. В био йогуртите няма ГМО и химични вещества. Като добавка се използват плодове от австрийски фирми, които също са сертифицирани като органични. Не се използват изкуствени добавки, аромати и оцветители.

Над 20 000 души се очаква да посетят изложенията в хранително-вкусовата промишленост тази година. Освен множеството компании, които ще представят продуктите си, посетителите и участниците ще имат възможност да се запознаят със събитията в деловата програма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.