1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Представят резултатите от проверките на БАБХ през летния туристически сезон

Представят резултатите от проверките на БАБХ през летния туристически сезон

Събитието ще се проведе на 1 ноември в Гранд хотел „София”

Председателят на ХоРеКа г-н Георги Георгиев ще представи резултатите от проверките на Българска агенция по безопасност на храните през летния туристически сезон на работна закуска, предхождаща 12-ото издание на СИХРЕ.

Интер Експо Център, в качеството си на дългогодишен организатор на международни специализирани форуми и постоянен партньор на браншовите асоциации, организира бизнес среща на тема „Реалност и перспективи в хранително-вкусовата промишленост и хорека индустрията“. Представители на Асоциациите на месопреработвателите и млекопреработвателите, Националната асоциация на млекопреработвателите, Националната лозаро-винарска камара и Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите ще се съберат на 1 ноември в Гранд хотел „София”, за да представят и обсъдят най-наболелите казуси на бизнеса.

Освен арена за провеждане на форумите, изложбеният комплекс на София има за цел  да е максимално полезен на бизнеса и да работи за решаване проблемите на конкретните индустрии.

Специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване СИХРЕ ще се проведе от 7 до 10 ноември 2012 г., обединявайки се с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

Докато посетителите се запознават с най-добрите специалисти в сферата на цялостните решения в ресторантьорството и хотелиерството, ще могат да се отпуснат, слушайки хубава музика в специалния “WONDERBAR” павилион в зала 6. Изненадващи и интересни демонстрации са подготвили професионалистите на училището и тренинг-центъра за бармани - Bartender и Barmanager. Всеки ден на изложението от 11.00 до 13.00 ч., чрез дегустации ще бъдат показани тенденциите в топлите напитки, а в коктейлните - през първите три дни от 16.00 до 18.00 ч.

Актуалните проблеми на българския туризъм ще се дискутират на среща в зала „Родопи“ в четвъртък, 8 ноември от 11 ч. от Българската туристическа камара, а Българската агенция по безопасност на храните ще изкаже препоръки, съобразени с резултатите от проверките през летния туристически сезон.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.