1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Златен медал за уникалност завоюва напитката айрян без вода

Златен медал за уникалност завоюва напитката айрян без вода

Снимка:

Уникалната напитка се произвежда само от свежо фермерско мляко в мандра 1-ва категория

Златен медал  за уникалност завоюва напитката айрян без вода по време на водещата специализирана изложба за млекопреработвателната промишленост в България - „Светът на млякото“.

Уникалната напитка с марка „Огоста” се предлага от монтанска фирма и се произвежда само от свежо фермерско мляко в мандра 1-ва категория. Продуктът грабва хората с качество и добър вкус. „Айрянът Огоста, който предлагаме, е по-гъст от другите, продавани на пазара. В него няма добавена вода, а също така не е толкова солен. Освен това е обезмаслен. С други думи, прилича на домашно приготвен айрян”, обяснява тайната на напитката Зоя Войнова, продуктов мениджър във фирмата. Според нея, все повече клиенти се ориентират и към нестандартните продукти.

Всички продукти с марката „Огоста“ се произвеждат без растителни мазнини и единствено и само от свежо фермерско мляко. Зоя Войнова е категорична, че фирмата ще продължава да залага на качеството. „Българинът има вкус за добрия продукт и е отличен потребител, ето защо не можем да си позволим да го разочароваме”, обобщава Войнова.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.