1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Гледайте АГРО ТВ и този уикенд!

Гледайте АГРО ТВ и този уикенд!

Акценти в програмата

Производство на разсад – тънка работа и майсторлък се искат. Защо го могат фамилия Ризакови – ще научите от поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“.

Картофопоризводителите настояват обвързаното подпомагане да е само за реалните производители. И още: Нови решения в растителната защита и селекцията при пролетните култури. Гледайте Агрофорум - тази събота от 7 часа и 30 минути

Ловците да засилят мерките за биосигурност предвид африканската чума по свинете. Също - добри практики в овощарството и интерес от Китай към български шафран. Тези и още теми очаквайте в Седмичния обзор.

"Помощ  за инвестиции за изграждане на мини мандри" – държавната схема влиза в действие. Т.е. кандидатите могат да подават вече документите си. Отваря се една наистина добра възможност  за излизане на пазарите. Възможност, често непосилна за дребните и средни млечни фермери. Продължението вижте в Агрокоментара тази събота.

А в неделя коментарът започва така: "Икономиката, глупако!". Тази безсмъртна фраза е изтъркана от цитиране. Но едва ли може да се оспори, че нейното съдържание се потвърждава във времето. Не го пропускайте!

Дъщерята на първия промишлен производител на рози в България отглежда градински рози повече от половин век. Гледайте неделната Агротема.

Пазарджишкото поле разкрива част от багрите и старите си лозарски традиции. Място на срещата-началото на пролетта. Не пропускайте „Говори България“ с водещ Ваня Манолова.

Аграрното обучение - предизвикателство. Гледайте „Брюксел в превод“ с Валентина Спасова!

Приятни почивни дни!



 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.