1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен" очаква посетители в Бургас

Четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен" очаква посетители в Бургас

Хризантеми, далии и екзотични орхидеи са само част от видовете, които ще предложат производители и вносители на цветя от цялата страна

С прекрасни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде изпълнен вътрешният двор на експоцентър "Флора" за четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен". Той очаква своите посетители в дните от 11 до 14 октомври, между 10 и 19 часа. Многоцветни хризантеми, далии и екзотични орхидеи са само част от видовете, които ще предложат производители и вносители на цветя от цялата страна.

Вече традиционно част от есeнния базар са обособените зони с био и арт продукти на цветна тематика. Любителите на пчелните продукти ще имат възможността да се снабдят с висококачествен мед, прополис и цветен прашец директно от производители.

Богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти ще спечели един от посетителите на Цветен базар "Флора Есен". Всичко, което трябва да направите, за да участвате в специалната томбола, е да посетите изложението в периода 11 - 14 октомври и да попълните флаер с име и телефон за контакт. Победителят ще бъде изтеглен на 14 октомври и обявен в страницата на Експозиционен център Флора Бургас.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.