1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Какво ще ви предложи АГРО ТВ през този уикенд!

Какво ще ви предложи АГРО ТВ през този уикенд!

Гледайте ни и онлайн на адрес: www.agrotv.bg

„Земеделие на фокус“ отиде в Иран – меката на червеното злато. За тайните и тънкостите от най-големия производител на шафран в света Анета Божидарова разказва в поредното издание на предаването в 6:40 часа тази събота.

След час по АГРО ТВ - в 7:30 часа е АГРОФОРУМ. Как се гарантира качеството на млякото и каква трябва да е европейската ферма.
И още: Успешни концепции в зърнопроизводството. В края на предаването - изложение на Дунавски коне и надпрепускане с двуколки с рисисти коне.

В Седмичния обзор избрахме за вас - кампания за подкрепа на производителите на български храни. Също - експертите съветват за болестите по пчелите. Ще видите още биопроизводството - с наранен имидж и административни проблеми. Събота, точно в 18:00 часа.

Агрокоментарът в събота – актуалната тема за опасния спанак. А татула в него - засега мистерия. Гледайте коментара на Валентина Спасова в 19:25 ч.

В нашият Агроментар в неделя от 22:20 часа гледайте - Аборигенните породи – извън Ноевия ковчег.

На фокус - предизвикателствата на новата ОСП – дискусия в Генерал Тошево. Бъдете с нас в събота в 19:25 часа с предаването Агротема.

Пчеларските практики и неволи са на фокус в рубриката Агротема тази неделя. Пред Петя Петкова коментира Николай Куменов – председателят на Федерацията на българските пчелари.

В неделя в 18:00 гледайте „Говори България“. От Ваня Манолова ще разберете как да се срещнат преработватели и производители? Какво ги обединява? Гост в студиото – председателят на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци Стойко Кировски.

И още в неделя – имате одобрен проект по Програмата за развитие на селските райони, но как да си осигурите кредит при облекчени условия? Бъдете с „Брюксел в превод“ неделя – 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.