1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Цветелина засне нов фолклорен видео клип!

Цветелина засне нов фолклорен видео клип!

Това е деветата песен от фолклорния албум „Завръщане към корените”, която певицата засне съвместно с екипа на телевизия Агро ТВ

Цветето на българската музика - Цветелина, засне видео клип на песента „Не се карай стара ле мале”. Това е деветата песен от фолклорния албум „Завръщане към корените”, която певицата засне съвместно с екипа на „Агро Тв”. Снимките се проведоха в механа „Магията на чергите” в Студентски град - София. В тях взеха участие танцьори от „Български ритми”, както и почитатели на Цветелина.

„Настроението беше повече от положително и се надявам да се предаде на зрителите. Снимките се превърнаха в истински празник”, споделя певицата.

Песента е една от най-обичаните пирински песни за маса и е задължителна част от репертоара на Цветелина, при нейните участия. Музиката е народна, а аранжимента на Светослав Лобошки, с когото изпълнителката работи от години. Техният тандем е безупречен и това е отразено в поредната им съвместна песен. За стайлинга на Цветeлина се погрижиха дизайнера Антония Димитрова - „Илтокони” и Анета Атанасова.

Премиерата е на 14 февруари в ефира на Агро ТВ, Фен фолк ТВ, Официалния видео канал на Цветелина в Youtube - www.youtube.com/user/tzvetelinamusic и фейсбук страницата й - www.facebook.com/tzvetelinabg1

Цветелина избра тази дата, защото песента е много подходяща за един от най-българските празници - Трифон Зарезан.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.