1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Предстоящата среща с НПО “Ден на отворените врати” ще се проведе в понеделник, 1 ноември

Предстоящата среща с НПО “Ден на отворените врати” ще се проведе в понеделник, 1 ноември

С цел спазване на противоепидемичните мерки срещите продължават online

От МОСВ информират гражданските организации, заинтересовани от регулярните срещи “Ден на отворените врати”, че по изключение само предстоящата среща ще се проведе в понеделник, 1 ноември 2021 г., от 14 часа.

С цел спазване на противоепидемичните мерки срещите продължават online. От министерството отправят следния апел:

Молим всички участници, заявили желание за включване, да ни известяват какви са темите, предмет на интерес на организацията им, за да може МОСВ да обезпечи експертно участие в срещата спрямо конкретните заявени теми и казуси.

Актуален имейл адрес за връзка с платформата Webex, чрез която се провеждат срещите, можете да изпратите в срок до 16,00 часа на предходния четвъртък, 28 октомври, на електронен адрес: press@moew.government.bg.

Участниците ще могат да се присъединят към срещата, като последват линка, който ще им бъде изпратен предварително. Срещата ще бъде отворена за присъединяване 10 /десет/ минути преди нейното начало.

Необходимо е участниците да разполагат с устройство (мобилен телефон, таблет, преносим компютър или настолен компютър) с връзка към Интернет и възможност за пренос на звук и камера.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.