1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Предстои фестивал „От българско, по-българско за нашата трапеза“

Предстои фестивал „От българско, по-българско за нашата трапеза“

В рамките на събитието ще бъде организиран фермерски базар

Фестивал „От българско, по-българско за нашата трапеза“ ще се проведе на 01 юни 2019 г. (събота), от 11:00 до 16:00 часа в градски парк Св. Георги /скейт парк/, град Добрич.

Фестивалът се организира с подкрепата на община Добрич и има за цел да подкрепи българските земеделски  производители и да популяризира българската продукция. За един ден, от 11 ч. до 16 ч. паркът ще бъде място, където фермери от цялата страна ще имат възможността да предложат разнообразие от качествени земеделски продукти.

В рамките на събитието ще бъде организиран фермерски базар, информационна шатра  и богата развлекателна програма по случай 1 юни, която ще радва малки и големи през целия ден с концерти, арт акции, игри и забавления!

На откритата сцена ще се изявяват талантливи деца от СУ „Св.Климент Охридски“ – училище по изкуства и деца от Арт център „Палитра“,  от гр. Добрич

Жители и гости на град Добрич ще имат възможността да се запознаят с кампанията „ОСП на фокус“, както и с интересни филми за добрите практики от родното земеделие. Предвидена е и обиколка и запознаване с историята на всеки един от земеделските стопани, участващи във фестивала.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.