1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд! 

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд! 

Не пропускайте интересните теми

Имате нужда от малко пари, за да развиете своето стопанство. Проектите ви се струват сложна работа. Знаете ли, че има Национална служба за съвети в земеделието, която работи безплатно за малките фермери? Ако не знаете - гледайте „Земеделие на фокус“ - ще ви разкажем точно за това.

Темите в Агрофорум тази седмица ще ви заинтригуват:  Местни инициативни групи от цялата страна се събраха във Велинград. И още:  Как да бъдат преодолени стресовите фактори на посевите през пролетта?

Блокчейн технологията – част от цифровизацията на земеделието. Българо-македонски форум за храните. Тези и още теми очаквайте в Седмичния обзор.

Специализирано пчеларско изложение събра в Добрич пчелари от страната и чужбина. В него се включиха 72 фирми. Те представиха постижения в областта на оборудването и технологиите в сектора. Как премина събитието  ще научите в съботната Агротема.

Тънкости в стопанисването на трюфелови плантации. Подробностите в Агротемата тази неделя.

„Защо да сертифицирам производството си по Global GAP? Пред тази дилема ще застанат вероятно доста производители – най-вече на плодове и зеленчуци.“ Темата коментира Валентина Спасова тази събота. А в неделя Агрокоментарът е посветен на цифровизацията.

Как да спасим най-златното от пасищата за пчелите и как да знаем какво ядем. И още: какво си казаха премиерите Борисов и Медведев за българо-руския туризъм? Гледайте предаването "Говори България" с водещ Ваня Манолова.

Как едно поколение промени пазарите на плодове и зеленчуци? Успяват ли търговците и фермерите да следват новините тенденции?  Гледайте „Брюксел в превод“.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.