1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Приятен уикенд с АГРО ТВ!

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

Бъдете информирани докато си почивате

Реални земеделски производители ли са браншовиците у нас? Темата отваря Анета Божидарова в поредното издание на „Земеделие на фокус“. Герой в предаването е Албена Симеонова, председател на Българска асоциация „Биопродукти“. Тя стопанисва близо 300 дка лозя в никополското село Любеново. Бъдете пред екраните тази събота – 1 септември, от 06:40 ч. или гледайте онлайн излъчването на www.agrotv.bg.

В предаването АГРОФОРУМ в 07:30 ч ви срещаме с Марк Де Турк, бизнес консултант, който ще даде полезни съвети на мениджърите. И още: животновъдът Димитър Гърдев твърди: „Правим силаж като по учебник.“ Какви са тънкостите при приготвяне храна за млекодайните крави. И докъде стигат парите по мярка „Млад фермер“, за да може един производител да модернизира своето стопанство?

В по-късните часове на съботния ден по АГРО ТВ може да гледате Обзор на най-важните теми от изминалата седмица: биотероризъм - темата не трябва да се подценява, земеделското министерство да се заеме с проблемите на напояването и още - започва подготовка на пчелините за зимата.

В Aгротемата гледайте среща с предприемача Георги Спасов от Долна баня. Не пропускайте и филма от поредицата Рибарски приключения с Тео, Роби и Бен този път край австралийския град Макай.

В неделя – 2 септември, в 18:00 ч, Ваня Манолова, автор на предаването „Говори България“, ще разгърне воала на по-малко известното от Шипченската епопея точно 141 години по-късно, а предаването „Ние, зърнопроизводителите“ гостува в Монтанско.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.