1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. СИХРЕ 2018 ще събере за 18-и път хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари

СИХРЕ 2018 ще събере за 18-и път хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари

Международният форум ще се проведе от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център

Хорека секторът е динамичен и се развива с бързи темпове. За да предлагат най-доброто на своите клиенти, професионалистите в областта на хотелското и ресторантското оборудване следят тенденциите в бранша и се запознават с най-новите продукти. От 7 до 11 ноември изложението СИХРЕ ще събере за 18-и път в Интер Експо Център хотелиерите, ресторантьорите и професионалните кулинари, които ще открият най-модерното оборудване, високи технологии, интегрирани решения и дизайнерски концепции за ресторанти, хотели и СПА центрове. СИХРЕ се организира от Интер Експо Център и Националната Асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХоРеКа).

Четирите изложбени дни ще дадат възможност за създаване на нови контакти, запознаване с тенденциите и, разбира се – още по-богата съпътстваща програма. За седемнадесет години изложението СИХРЕ се утвърди като платформа за сектора, на която професионалистите обменят знания, опит и развиват своите идеи. „Присъствието тук дава възможност за среща с клиентите. На изложението получаваме най-ценното – бърза обратна връзка за новите си продукти, и осъществяваме срещи с настоящите и бъдещите си партньори в бизнеса“, коментираха на миналогодишното издание участници в СИХРЕ.

Ежегодно на СИХРЕ специалистите от хорека сектора намират качествени решения за услугите, които предлагат, а управителите на заведенията се запознават с модерните технологии, софтуера и професионалното оборудване, които да внедрят в бизнеса си. Ценна информация за бъдещето на сектора намират управители, собственици на търговски вериги и заведения и навлизащите в бизнеса.

Кулинарният форум GastronomiX

Всяка година на СИХРЕ среща си дават и шеф-готвачи от България и чужбина. През тази година СИХРЕ отново ще се превърне в арена на кулинарния форум GastronomiX. Това ще бъде трето издание на събитието, посветено на висшата кухня и кулинарната култура. 
СИХРЕ 2018 ще се проведе паралелно с изложенията за хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК. Подробности за изложение СИХРЕ ще откриете на www.sihre.bg.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.