1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Специализирано изложение Дунавски Овощари 2019

Специализирано изложение Дунавски Овощари 2019

Събитието се провежда за трета година

Съюзът на Дунавските овощари организира специализирано овощарско изложение в спортна зала  Арена Монбат Русе, намираща се на адрес ул. „Липник“ 1, гр. Русе.

Това събитие се провежда за трета година. Гостите и изложителите досега са били от България, Турция, Румъния, Италия, Англия и др. Тази година има повишен интерес на фирми от Гърция, Холандия, Сърбия, Полша и други държави. Мащабът на събитието се увеличава и става  значимо за сектора и членовете на сдружението.

Тази година изложението ще се състои на 30 март 2019 година. В него ще вземат участие  компании с предмет на дейност производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и хранене на растенията, хранително-вкусова промишленост – преработка и консервиране, земеделска техника в областта на овощарството – машини, съоръжения, капково напояване, услуги и информация, включително банково и застрахователно обслужване, производство на опаковки и други свързани  дейности. Също така към мероприятието ще има срещи с представители на преработватели, търговски вериги и търговци на едро.

Програма на събитието вижте в рубрика Прояви

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.