1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Старт на Третата национална среща на земеделските производители в България

Старт на Третата национална среща на земеделските производители в България

Сред официалните медийни партньори на събитието е АГРО ТВ

От 12:30 часа днес е официалното откриване на Третата национална среща на земеделските производители в България в хотел Адмирал, к.к. Златни Пясъци, която АЗПБ по традиция организира всяка година. Тя продължава до 6 февруари 2015 г. На откриването се очаква да присъстват Венцислав Върбанов, председател на АЗПБ, Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните, Румен Порожанов, изпълнителен директор ДФ „Земеделие“, Атанас Добрев, зам.-изпълнителен директор ДФ „Земеделие”

Директори и експерти от МЗХ ще презентират изключително актуални теми и ще отговарят на въпроси от страна на гостите. Темите включват директното подпомагане, екологично насочените площи и зелените плащания, новостите в Системата за идентификация на земеделските парцели, слоеве, допустимост, поземлените отношения, Мярка 4 и Мярка 6 на ПРСР 2014-2020, агроекологичните плащания и плащанията за НАТУРА 2000, националните и международни зърнени пазари, измененията в Закона за защита на растенията, държавните помощи за земеделския сектор – преотстъпен корпоративен данък, акциз за горивата и др.

Фирми от областта на агросектора ще изнесат презентации за новите си продукти и услуги за 2015 г. Във втория ден на форума се очаква да присъства министърът на земеделието и храните Десислава Танева.
Сред официалните медийни партньори на събитието е АГРО ТВ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.