1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Ще поскъпне ли хлябът заради Тол-системата

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Ще поскъпне ли хлябът заради Тол-системата

И още: Тайните на добрия маркетинг

Тол-системата ще засегне всички производства в хранителната индустрия, но най-вече ще повиши цената на хляба и тестените изделия. Аргументите се базират на спецификите на производство.

Японски трактори и прикачен инвентар, подходящи за пролетната кампания, бяха демонстрирани пред земеделски производители от района на Видин. Какви са техническите параметри на техниката и какви стопанства могат да бъдат обслужвани с тези машини?

Добри доходи може да осигури сезонната земеделска работа в чужбина. По данни на статистиката около 500 хил. души ежегодно излизат от България, за да намерят временно препитание извън пределите на страната ни. Но как да защитят правата си. Вижте отговорите.

Предстоящият избор на европейски парламент, както и Брекзит, все повече плашат българския земеделски производител. Вземането на решение каква ще е политиката за сектора се размива във времето, а земеделието не чака, коментира председателят на Видинския съюз на зърнопроизводителите Александър Александров. Административният натиск и бюрокрацията към сектора са огромни, допълни той, което според него струва пари на производителите.

Експертни съвети за добри продажби. Основни тайни в маркетинга ще разкрие консултантът Марк Де Турк.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.