1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. В Агрофорум: ДНИ НА ТЕХНИКАТА в Добрич – има ли решения за постигане на бързина, икономичност и ефективност

В Агрофорум: ДНИ НА ТЕХНИКАТА в Добрич – има ли решения за постигане на бързина, икономичност и ефективност

И още: Най-доброто през годината в Агрофорум - срещаме ви със земеделския производител Йордан Райчев

За единадесета поредна година Георги Таров събра свои колеги на обработваемите си площи в плевенското села Вълчитрън. След жътва и непосредствено преди есенната сеитба полето край производствената му база стана арена на представянето на множество технологични решения за висока производителност.

С какво новата генетика е по-добра от предходната, какъв хибрид е подходящ за нашите полета и как да опазим културите от болести. Отговорите бяха дадени на иновативна платформа в землището на село Равно поле.

Специалистите съветват преди да засеете семената, да помислите за тяхната защита. Затова ги обеззаразете  и осигурете спокойствие на посевите. Гарантирайте добивите си.

Открит полски ден край свищовското село Червена показа най-актуалните решения при производството на царевица и слънчоглед. Какви са хибридите и дали приложената технология ще даде очакваните резултати - вижте.

Ще говорим за земеделието като осъзнат избор и цел за професионално развитие. Следва разказ от първо лице за една 25-годишна страст към земята, провокациите и възможностите в агросектора.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.