1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Земеделски празник край Кнежа

Земеделски празник край Кнежа

Качествени продукти в царевица, танци и песни на открит ден на Дюпон Пионер

С открит ден край град Кнежа от Дюпон Пионер представиха актуални свои продукти в царевица - хибриди подходящи за региона, както и растително защитни технологии. На опитни полета са заложени общо 4 хибрида: P0023-450 по ФАО, новите Р0164 с ФАО 450 и Р0312 - 440 по ФАО, както и Р9415 - 380 по ФАО.

Борбата с плевелите е изведена с няколко продукта и варианти на растителна защита. Представен беше ефекта от употребата на Ариго в комбинация с прилепителя Тренд 90. Следващия вариант беше комбинацията от успешният хербицид срещу всички плевели Принципал Плюс, също в комбинация с Тренд 90. Гостите на полето видяха и ефекта от комбинацията на новия балурицид Кабадекс Екстра плюс прилепителя Дасойл, и хербицидът Виктус ОД.

Следващата представена растително защитна схема включваше вегетационния хербицид Старане Голд, хербицидът Виктус ОД и прилепителя Дасойл. Благодарение на продуктите на Дюпон Пионер полетата с царевица с в перфектно състояние. Домакин на демо опитае фирма Агроконтрол ООД - град Кнежа с управител Димитър Веков.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.