1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. АГРИАРГО с нова централа във Валядолид, Испания

АГРИАРГО с нова централа във Валядолид, Испания

С обща площ 6 хектара и 2500 кв.м. сгради новият център има достатъчно място за различни дейности

AGRIARGO IBERICA, подразделението на Argo Tractors, отговорно за маркетинга на брандовете LANDINI и McCORMICK в Испания, откри новата си сграда във Виламарсиел, Валядолид на 29 септември.

„Преместването на централата ни в Автономната област на Кастия и Леон, която е първа по значимост за продажбите на трактори от високия мощностен диапазон и втора по значимост в общите продажби в Испания, е в отговор на нуждата на АгриАрго Иберика да разполага с повече удобства за дейността си: учебни курсове, постоянна изложбена площ за трактори, организиране на събития и демонстрации на техниката на собствените ни земеделски терени, които са в съседство“, пояснява Антонио Естеве, изпълнителен директор на АгриАрго Иберика.

С обща площ 6 хектара и 2500 кв.м. сгради новият център има достатъчно място за различни дейности: учебна зала за теоретични обучения, работилница за техническо обучение, обща администрация, рецепция и търговски офиси, шоурум, складови зони, външна площадка и терен за полеви тестове. Разположението в съседство с магистрала А-62, изход 142, позволява на АгриАрго Иберика да бъде по-близо до 80% от търговската мрежа в региона.

“Благодарение на новата централа и организация испанският клон на          
Argo Tractors ще разшири досегашните си дейности с нови услуги, нови инвестиции в оборудване и инструменти, обучение и засилване на търговската мрежа като същевременно гарантира същата последователност и приемственост в професионалните и човешки връзки, които подкрепят дългосрочната ни визия за инвестиции“, коментира Симеоне Морра, корпоративен бизнес директор на Argo Tractors.

С разбиране за предизвикателството от промяната и новите възможности, предлагани от испанския пазар, AgriArgo Iberica прегръща този нов проект с голям ентусиазъм и отдаденост с цел да работи за обещаващо бъдеще чрез засилване на имиджа и присъствието си на пазара в Испания.

Argo Tractors с централа във Фабрико (Reggio Emilia, Италия), произвежда трактори с търговските марки Landini, McCormick и Valpadana и принадлежи на индустриалната група Argo. Argo Tractors е утроил производствения си обем за последните 15 години и има значим ръст с конкретни измерения: оборот 500 млн €, 1650 служителя в 5 завода, 8 търговски подразделения в различни части по света, 130 вносителя извън Италия и 2500 дилъра. Тази статистика позволява на Landini, McCormick и Valpadana да постигат успехи на италианския пазар на трактори и да станат един от най-значимите международни играчи, което потвърждава успешната стратегия на групата Argo.
www.argotractors.com

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.