1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Агро Скай –новият хоризонт на модерните технологии

Агро Скай –новият хоризонт на модерните технологии

С наложени брандове и надеждни машини компанията привлече гостите на БАТА АГРО 2016- Есен

Акцент на щанда на Агро Скай по време на изложението БАТА Агро 2016 Есен  беше поставен върху индийските трактори Solis. Те са атрактивни за българските фермери не само заради изгодната си цена, но и защото всички агрегати в тях са от доказани европейски производители.

Тракторите Solis са разработени в мощностния диапазон от 26 до 110 к.с., а с компактните си размери и завидна маневреност, те са особено предпочитани за работа в трайни насаждения и специфични производства, където пространствата са по-ограничени.

Друг акцент на представителния щанд на Агро Скай на есенното издание на БАТА АГРО тази година е прекачният инвентар на бранда Quivogne. Посетителите могат да разгледат дискови брани с работна ширина от 4.5 до 9.5 метра и с диаметър на дисковете ф 810мм. Необходимата мощност за тези брани е в диапазона от 280 до 600 к.с.

Агро Скай предлага на българския пазар и висок клас трактори от бранда Versatile в мощностния диапазон от 305 до 575 к.с, както и на руския концерн Rostselmash.

Агро Скай притежава стабилна сервизна мрежа на територията на цялата страна, обхващаща 8 града - София, Враца, Плевен,Русе, Добрич, Силистра, Ямбол и Стара Загора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.