1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ARTEC – френската прецизност при пръскането

ARTEC – френската прецизност при пръскането

Гамата самоходни пръскачки се предлага у нас от фирма АГРИМАШИН

Самоходните френски пръскачки ARTEC са изпитани и надеждни продукти, с които пестите време и средства, благодарение на високотехнологичните технологии, внедрени в тях. Те са мощни, здрави, маневрени и високопроизводителни. Могат да работят с висока работна скорост, постигайки изключителна прецизност. Предлаганите модели са два. По-малкият модел ARTEC RS20 е с цистерна 2 хиляди литра. Мощността на двигателя е 155 к.с. Щангите са алуминиеви - от 24 до 36 метра съответно с от 6 до 9 секции.

Моделът ARTEC F40 може да бъде с цистерна от 4 хиляди или 5 хиляди литра, с двигатели 217 и 250 к.с. Пръскачката е с предно и задно пневматично окачване, с четири водещи колела с цифрово управление, трансмисията е хидромеханична. Тя се управлява хидравлично, за да оптимизира пръскането и режима на двигателя в условия на работа. Щангите са алуминиеви и могат да бъдат от 24 до 50 м със съответно от 6 до 12 секции. Системата за автоматично нивелиране съответства на системата за следене на нивото до земята.

Моделът ARTEC F40 разполага с изпитана система с двойна центрофугираща помпа при пълнене или изплакване, която има много предимства по време на различните фази на използване на машината.

Пръскачките ARTEC вече се предлагат с нова кабина под налягане, която е климатизирана, клас 4 и предлага панорамна гледка за още по-добра прецизност и комфорт.
Един от големите зърнопроизводители у нас Павел Стоименов се доверява на марката. Първата пръскачка закупил преди 6 години. Останал доволен от работата й. Затова и наскоро инвестирал в още две.

„Това е по-новият модел, с 44 метра щанга, резервоарът е 5 000 литра, покрива големи площи при ниски разходи. С нея торя посевите и внасям продуктите за растителна защита. Може да работи от 15 до 20 км/час. Постига се прецизност и бързина. Това е професионална пръскачка“, сподели зърнопроизводителят.

Щангата, по избор, може да бъде поставена отпред. Такъв вариант е избрал Павел Стоименов, защото операторът на машината по-лесно наблюдава процеса на работа.
Фирма Агримашин е единствен официален представител на марката ARTEC за България, Гърция, Албания, Македония, Черна гора, Сърбия, Румъния и Молдова. Компанията се стреми да осигурява максимална информация за предлаганите продукти, бърза доставка и резервни части.

За контакти с Агримашин:
+359/885-088-808; +359/887-431-842; +359/888-768-323
info@agrimachin.com
ул. Пирински проход 61А, ет. 4
гр. София

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.