1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Бъдете готови за пролетната кампания и спестете пари

Бъдете готови за пролетната кампания и спестете пари

Трактор Zetor Forterra CL + сеялка Delta DK6 – за 119 хил. лв., вместо 134 хил. лева

Успешен старт на пролетната кампания с фирма Стойчеви. Компанията предлага специална промоция, благодарение на която ще подновите агропарка си и ще спестите пари. Трактор Zetor Forterra CL се предлага в комбинация с пролетна сеялка Delta DK6 на фирма Unia при невероятно изгодни условия – вместо 134 хиляди лева – вие ще платите само 119 хиляди!

Тракторът Zetor Forterra CL с мощност 136 к.с. е лидер по отношение здравина и производителност. Двигателят е 4-цилиндров, Tier 4 Final, с ниска консумация на гориво. Той е продукт на собствено проектиране и производство на Zetor. Двигателят е с гаранция за дълъг живот, оптимална работа и икономичност. Тестове на Университета Мендел са потвърдили, че разходът им на гориво е по-нисък с 19.2% в сравнение с предната генерация двигатели. В комбинация с по-големия резервоар тракторът сега може да работи 40% по-дълго между зарежданията.

Трансмисията е 24/18, съчетание на сила и точност. Тя е разработка на Zetor и е конструирана от  висококачествени материали, осигуряващи издръжливост, ефективност и дълъг експлоатационен живот. При най-често използваните работни диапазони може да разчитате на 7 скорости в диапазона 6-12 км/ч и да се възползвате от автоматично превключване, дори под товар.

Хидравликата на Bosch е мощна и ефективна. Два спомагателни хидравлични цилиндъра подсигуряват постоянното натоварване на трактора, а максималната повдигаща сила е до 77 kN.

Уникалната HitchTronic система получи редица професионални награди след пускането си на пазара. Тази система за автоматична настройка на задната навесна система осигурява висока производителност, напълно самостоятелно и без нужда от намесата на оператора. Системата сама измерва съпротивлението на почвата и регулира настройките на навеса според актуалните стойности.

Просторната климатизирана кабина е стандартно оборудвана с тонирани стъкла, удобни лостове за управление, комфортна седалка, филтри на постъпващия въздух и други.

Пролетната сеялка Delta на фирма Unia е отлично допълнение към трактора Zetor Forterra CL. Работи на 70 см междуредие. Тя е с бункер за тор от неръждаема стомана; дискови колтери пред изсяващите секции; дискови колтери за торовнасяне; компютър. Машината разполага с хидравлични маркири и осветителна инсталация. Може да разчитате на бързина и прецизност.

Осигурете си успешна пролетна кампания с фирма Стойчеви!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.