1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Бизнес форум Балкани и Средиземно Море

Бизнес форум Балкани и Средиземно Море

Ще се срещнат земеделски производители и производители на земеделска техника от Кипър, Гърция, Северна Македония и Албания

Агенция за развитие на човешките ресурси организира двудневно събитие  „Бизнес форум Балкани и Средиземно Море" /BalkanMed Business forum/ което ще бъде открито на Деня на Европа на 09 Май, 2019г., в гр. София, Парк хотел Витоша. На форума ще участват земеделски производители и производители на земеделска техника от Кипър, Гърция, Северна Македония и Албания.

Събитието ще запознае присъстващите с новите европейски приоритети и мерки за финансиране в сектор „Земеделие".

Те ще имат възможност да направят конкретни бизнес срещи между земеделски производители и производители на земеделска техника от  България, Гърция, Кипър, Северна Македония и Албания

По време на форума ще бъдат представени приоритетите през новия програмен период в сектор „Земеделие" от представители на Министерството на земеделието и Национална служба за съвети в земеделието. Ще бъдат направени презентации на земеделски производители и фирми от Кипър, Гърция, Македония и Албания желаещи бизнес сътрудничество с български такива. Планират се и бизнес срещи между земеделски производители и производители на земеделска техника от България, Гърция, Кипър, Македония и Албания.

„Бизнес форум Балкани и Средиземно Море" е част от дейностите по проект "BALKANMED E-BUSINESS PAGES - BALKANMED E-BP", BMP1/1.1./2608/2017", финансиран по Програма за транснационално сътрудничество „Балкани - Средиземно море" 2014-2020.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.