1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Булагро отбеляза 30-годишния си юбилей в Истанбул

Булагро отбеляза 30-годишния си юбилей в Истанбул

В богатата културна програма бяха включени основните забележителности на града

В периода 23-25 март 2019 г. целият екип на Булагро Груп Холдинг се събра, за да отбележи 30-тия юбилей на компанията на весело тържество в космополитния Истанбул, Турция.

На кораб-ресторант, плаващ по Босфора, изпълнителният директор на Булагро г-н Христофор Бунарджиев разказа вълнуващата си история как се създава толкова мащабен агробизнес в България и изрази благодарността си към екипа, който в продължение на тези 30 години е допринесъл за този интензивен растеж. На празничната вечеря се сервираше специално питие - френско червено вино точно на възрастта на Булагро - 30 години. Разбира се, рожденият ден не мина и без разрязване на празнична торта на фона на тържествения химн на компанията.

Гвоздей в програмата бяха местният танцов ансамбъл, изпълняващ традиционни турски танци, както и професионални belly dance танцьорки, които допринесоха за още по-доброто настроение на екипа.

В богатата културна програма бяха включени основните забележителности на Истанбул. Традиционната обща снимка на екипа на Булагро този път бе направена на фона на забележителната Желязна църква, Св. Стефан, построена от българската общност в мегаполиса. Екипът посети още и забележителния дворец Топкапъ, вечната Св. София и си направи приятна разходка по известната търговска улица Истиклял.

Благодарим на г-н Бунарджиев за това вълнуващо пътешествие, на целия екип за приятното време, прекарано заедно и си пожелаваме безпрепятствен път напред и нагоре.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.