1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интересният дизайн на комбайните IDEAL на Massey Ferguson получи награда Platinum A’Design в Италия за 2019г.

Интересният дизайн на комбайните IDEAL на Massey Ferguson получи награда Platinum A’Design в Италия за 2019г.

Отличието е в категория селскостопански машини в помощ и развитие на земеделието

Massey Ferguson, световна марка на AGCO е горда да обяви, че е победител за дизайн с отличие Platinum A-Design в категорията селскостопански машини и развитие на земеделието. Спечелената награда ще бъде получена на церемония в Комо, Италия на 28 Юни 2019г.

Наградата A'Design е награда на едно от най-големите състезания в света за дизайн в 98 категории като превозни средства, архитектура, графични и визуални комуникации, дизайн на цифрови и електронни устройства или уеб сайт и уеб дизайн. Всички продукти бяха оценени индивидуално от интернационална група известни журналисти , дизайнери и опитни предприемачи.

„Това е нова серия високопроизводителни комбайни конструирани и проектирани въз основа на изисквания на фермери и оператори по цял свят", заяви журито. „Той поставя нови нива на ефективност при всякакви условия на жътва като включва три модела 451кс., 538кс. и 647кс., които осигуряват значителни печалби в продукцията и производителността благодарение на най-големия бункер на Европейския пазара, най-голямата скорост на разтоварване и най-голямата вършачна площ. Специално внимание обръщаме върху ефективността, качеството на зърното и сламата, надеждността, опростената употреба и революционната сензорна технология за автоматични настройки на параметрите на работа на машината" казаха още съдиите.

Франческо Куаранта, Вицепрезидент - Продажби, маркетинг и управление на продуктите MASSEY FERGUSON прие наградата от името на международния екип за проектиране и развитие на AGCO. "Комбайнът IDEAL е резултат от дългогодишни проучвания и разработки, посветен на многофункционална екипна работа и водеща експертиза в индустрията", каза г-н Куаранта. "Ние винаги търсим нови, иновативни и устойчиви начини за подпомагане на земеделските производители, които искат най-доброто от нас. Комбайнът IDEAL е перфектният пример за мисията на AGCO и Massey Ferguson да осигурят високотехнологични решения за фермерите изхранващи света.

"Тази нова награда ще се присъедини към добре попълнения ни кабинет с трофеи на равно със Сребърния медал за иновации на DLG 2017, Машина на годината 2018г. Машина на годината - награда на публиката, както и до RED DOT награда за най-добър от най-добрите" допълни още г-н. Куаранта.

IDEAL от Massey Ferguson е изцяло нова, променяща играта серия комбайни, предназначена да използва изискванията, взети директно от земеделските производители и операторите по целия свят. Гамата поставя нови нива на ефективност в областта и включва три модела с двигатели 451, 538 и 647 к.с., водещи в производителността, ефективността и икономичността.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.