1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Изключителен набор от нови продукти от Schäffer ще бъдат изложени на Агритехника 2017

Изключителен набор от нови продукти от Schäffer ще бъдат изложени на Агритехника 2017

Посетете Специалистите при Товарачите на Щанд B17 в Палата 6

Специалистът при товарачите Schäffer тази година ще представи на изложението Агритехника смайващ набор от нови продукти. Новият модел 2032 - компактен колесен товарач със задвижване под високо налягане, нова кабина при най-малкия компактен телескопичен товарач модел 2345 Т SLT, по-голяма височина на повдигане при модел 5680 T и изцяло новия модел 9640 T, са само част от акцентите, които Schäffer ще покаже на международното изложение в Хановер.

Новият товарач Schäffer модел 2032 е разработен да бъде един от най-гъвкавите и маневрените в своя клас. Причината за това е новата концепция на задвижване, в основата на която е аксиално-бутална помпа, работеща под високо налягане. Тя позволява да се преобразува производителността от изходящата мощност на двигателя Кубота от 22 kW/30 к.с., в гъвкавост и подвижност, която е ненадмината в този клас машини. Също така това дава на модел 2032 пъргавина на опериране и бързо ускорение до 20 км/ч. Радиусът на завиване е изключително малък, благодарение на използването на аксиални мотори, вместо карданно задвижване. Задвижването под високо налягане позволява да се постигне високо теглително ниво без кардан, работещо изключително плавно и равномерно. Новите оси с пет отвора на главината допълнително повишават ефиктивността, благодарение на нивото на адаптивност на трансмисията, като по този начин се намалява и разходът на гориво.

Моделът 2345 T SLT е най-компактният телескопичен товарач от Schäffer. Посетителите на изложението Агритехника ще имат възможността да видят нововъведението при него - кабината, която може да бъде монтирана на мощния товарач. “Това ни позволява да изпълним многобройните изисквания на нашите клиенти.” казва Марио Мидеке, мениджър по продажбите във фирма Schäffer. Габаритната височина на машината не се променя. “Дори и с кабина габаритната височина на товарача остава под два метра, което прави нашите SLT товарачи специални.”, каза още Мидеке. Телескопичният колесен товарач с мощност 33 kW/45 к.с. и тегло 2.9 тона, има височина на повдигане до шарнирната си точка на въртене на работните органи от 3.75 м. По отношение на товарната сила също няма компромиси. Товароносимостта до 1,65 тона е много респектираща и прави циклите на товарене наистина мощни, въпреки компактните размери на машината. От този момент изключително предпочитаните за работа в животновъдни ферми модели 2345 SLT, 2336 SLT и 2345 T SLT ще се предлагат с кабина.

От сега нататък, моделът 5680 T ще бъде оборудван с преден панел с изцяло нов дизайн. Машината с мощност 55 kW/75 к.с., вече има височина на повдигане от 4,70 м, вместо предишните 4,25 м. Габаритното й тегло е 4.5 тона, а товароносимостта е 2.4 тона. Товарачът се предлага както с предпазен покрив, така и с кабина.

Моделът 9640 T представлява ново поколение телескопични колесни товарачи от Schäffer. Наследникът на много успешния модел 9630 T има нов дизайн и отговаря на всички изисквания за нивата на изгорели газове - Tier IV final/ Stage IV. С работни скорости до 40 км/ч, SDCT автоматична трансмисия (Schäffer Dual Clutch Transmission = Schäffer Трансмисия с Двоен Съединител), ЕКО режим на движение и нова SCV-Plus кабина, машината Ви предлага опции, които до сега бяха немислими и налага нови стандарти по отношение на ефективност, гъвкавост, комфорт по време на работа и ергонометричност. С работно тегло между 8.4 и 9.7 тона, височина на повдигане от 5.40 м и товароподемност от 4.2 тона, новият телескопичен колесен товарач осигурява идеални условия за товаро-разтоварни дейности в големи земеделски стопанства и инсталации за производство на биогаз.

Може да видите тези и  други новости при товарачите Schäffer на изложението Агритехника в Хановер, Германия. Посетете Специалистите при Товарачите на Щанд B17 в Палата 6.

За компания Schäffer:
Schäffer Maschinenfabrik GmbH е един от водещите производители на компактни, челни и телескопични  товарачи, използвани в селското стопанство, градинарството, ландшавта и строителството, както и в други индустрии.  От специализираните ниски компактни товарачи до телескопичните колесни товарачи с шарнирна връзка с работно тегло от 13 тона, Schäffer е един от водещите доставчици на съчленени (с шарнирна връзка) товарачи в Европа. Schäffer е известна като новаторска и гъвкава международна компания с  изключително широка гама от продукти. Ексклузивен представител на марката за България от 2006 година е Булагро Машини.
Научете повече на www.schaeffer.de/en и www.mashini.bulagro.bg/schaeffer-lader.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.