1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота - емблема на устойчивост, рентабилност и престиж

Кубота - емблема на устойчивост, рентабилност и престиж

Брандът демонстрира технологични възможности край Ямбол

По покана ЗК „Нова идея“ край Ямбол беше направена демонстрация на техника от японския бранд Кубота. Фирма КББГ представи трактори и прикачен инвентар за зърнопроизводство.

„Обръщаме внимание на качеството, тъй като машините през последните години се наложиха като едни от най-добрите на пазара. Отдавна Кубота е емблема на устойчивост, рентабилност и престиж“, заяви търговският директор на КББГ Мирослав Николов.

В земеделската кооперация вече работят три трактора Кубота, един от които с челен товарач. На път са да инвестират и в още техника – трактори, стърнищни култиватори и сеялки.

„Доволни сме от тях. Техниката е на много високо ниво, японска е все пак. За прикачния им инвентар - само суперлативи. Сервизът им е много добър, а да не пренебрегваме и цената. Тя също ни удовлетворява“, сподели председателят на кооперация „Нова идея“ Стефан Чолаков.

Брандът Кубота предлага още високотехнологични торачки.Отличителното при тях е, че са с електронна везна, 4 сензора на рамата и референтен център за автоматично калибриране. Това дава допълнителна прецизност и спестява много разходи при покриване с минерални торове. Торачките Кубота могат да бъдат дооборудвани със секционен контрол, слотове за поставяне на карти - информация за участъци на полето и потребностите му от количество тор.

Кубота предлага и балопреси за рулонни бали, някои от които са с вариатори за регулиране на диаметъра и плътността.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.