1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Купи NEW HOLLAND комбайн от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ и спести до 50 000 лева

Купи NEW HOLLAND комбайн от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ и спести до 50 000 лева

До 10 декември 2019 г. всеки клиент на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ има възможност да закупи или поръча своя комбайн NEW HOLLAND

Всички зърнокомбайни NEW HOLLAND, доставени от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, се предлагат стандартно с 5 години удължена гаранция от NEW HOLLAND. Предлага се и възможност за гъвкаво финансиране до 5 години с лихви от 0,95%, при това без самоучастие и без допълнително оскъпяване за клиента, както и заместващ комбайн по време на жътва.

Закупилите комбайни NEW HOLLAND от единствения официален вносител на световната марка за земеделска техника в страната ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, могат да разчитат на гарантирано качество на сервизно обслужване и оригинални резервни части. Към момента ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ разполага с 12 собствени търговско-сервизни комплекса, покриващи територията на цялата страна с планирано разширение на търговската мрежа. Допълнително предимство носи и фактът, че продажбено-сервизните комплекси на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ са сертифицирани с най-престижния Premium Top Partner сертификат по програмата за качество на обслужване на NEW HOLLAND, което гарантира топ обслужване и сервиз от обучени и висококвалифицирани експерти.

За повече информация във връзка с предсезонната кампания за поръчка на комбайни можете да се обърнете към вашия регионален търговски представител или да се обадите на националния телефон на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ – 0700 46 666.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.