1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kverneland – марката, която служи дълго на фермерите и се отплаща бързо

Kverneland – марката, която служи дълго на фермерите и се отплаща бързо

Сеялки Kverneland Accord Optima – Точния избор за пролетна сеитба

Тайтън Машинъри България АД, официален вносител на марката Kverneland, представи комплексна гама машини за нуждите на зърнопроизводителите и животновъдите по време на изложението БАТА Агро – пролет, което се проведе в Стара Загора. Kverneland има 125 години история в производството на прикачен инвентар за земеделие, а в България марката е символ на престиж, високо качество и иновации. 

Сеялки Kverneland Accord Optima – Точния избор за пролетна сеитба!

Сериозен интерес на щанда на Тайтън Машинъри имаше към сеялките за окопни култури12_r_optima_500 от серията Accord, които работят с пневматично и изключително прецизно изсяване. Модулите Optimа HD са със система за електронно задвижване и контрол на изсяването E-drive. Тези сеялки позволяват сеитба върху растителни остатъци и се предлагат в модели от 6 до 16 реда. Работната ширина е от 3 до 9,30 метра, а бункера за торовнасяне е с капацитет до 1650 литра. Сеитбените модули при тези сеялки позволяват смяната на дисковете за семена да се извършва без инструменти. Сеялките от тази серия дават възможност да се зададе желано междуредие, което да съответства на коловоз в нивата, в който последствие ще се движи пръскачка. E-drive модулът включва пълен електронен мониторинг на всички функции на машината; управлява се с тъч-скрийн дисплей и е съвместим с ISOBUS терминал.

Торачки Kverneland Exacta – Доказано качество и икономия на торове!

spreader_tl_-_geo_500Заради дъждовете тази година, пролетното подхранване на посевите се забави и се очаква да продължи до края на Април. За нуждите на земеделците Тайтън Машинъри разполага с налични торачки Kverneland Exacta в своите търговски бази. Машините покриват нуждите на всички по размер зърнопроизводствени стопанства. Предлагат се с работен захват от 9 до 45 метра и капацитет на бункера за тор от 700 до 3900 литра. Топ-моделът Exacta TL GeoSpread има възможност за автоматична промяна на нормата и работния захват, за да се избегне припокриване. 

Kverneland CLC Pro – Перфектна почвообработка след жътва!

Новият Kverneland CLC Pro е изключително издържлив и е направен за работа след жътва kv_clc-pro_0015_500на рапица, слънчоглед или царевица. Култиваторът има възможност за 2 реда дискове в предната част, които обработват предварително почвата за продълбочаването с култиваторните работни органи. Те осигуряват както по-високо качество на обработката, но и улесняват теглителното напрежение, което спестява разход на гориво. Новият култуватор Kverneland CLC Pro е с подсилена CLC Pro рама, където един ред от предните дискове за рязане e последван от 2 реда продълбочаващи органи. Новият култиватор се предлага в твърда версия с работна ширина 3,00 или 3,50 метра, както и в две хидравлично сгъваеми версии( 4,00-4,50 м.). Моделите покриват мощностния диапзон трактори от 100 до 325 к.с. Работната дълбочина на дисковете пък може да бъде автоматично регулирана по всяко време от кабината на трактора. Работната дълбочина на новата серия култиватори е до 30 см. Разстоянието между работните органи варира от 350 до 420мм, което осигурява безупречна работа.

Зелена линия машини от Kverneland – Надеждна подкрепа за нуждите на фермерите!

Тайтън Машинъри предлага пълната гама дискови косачки, сенообръщачи, сеносъбирачи и 1082108610891072109510821072_kvenrland_500балировачки в модели за малки, средни и едри фермери, които покриват целия процес за производство на фуражи за животновъдството. Машините могат да бъдат закупувани със субсидия по линия на инвестиционната мярка 4.1, която ще стартира на 14-и Април. Силен интерес по време на БАТА Агро имаше към косачките Kverneland за предно навесване, както и към сенообръщачите и сеносъбирачите от серията Kverneland Taarup.  

Иновационната система със сребърен медал от изложението СИМА 2015 в Париж, за бързо балиране и опаковане с фолио при балопреси Kverneland също е във фокуса на вниманието на фермерите, произвеждащи фуражи.

Пълната гама селскостопански машини KVERNELAND могат да бъдат закупени на лизинг или чрез инвестиционен проект по мярка 4.1 от новата ПРСР 2014-2020. За детайлна информация и консултации се обръщайте към регионалните представителства на Тайтън Машинъри България АД или се обадете на националния номер : 0700-135-04

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.